16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCântărețul Rod Stewart devine Sir

Cântărețul Rod Stewart devine Sir

Cântăreţul britanic de rock Rod Stewart a fost înnobilat de regina Elisabeta a II-a, relatează AFP, conform Agerpres

Starul britanic, cunoscut pentru hiturile sale ‘Do Ya Think I’m Sexy?’ şi ‘Maggie May’, a fost distins cu titlul de cavaler pentru contribuţia sa la muzica britanică şi angajamentul său în scopuri caritabile. 

Artistul în vârstă de 71 de ani, care a vândut zeci de milioane de albume de-a lungul carierei sale prolifice, şi-a exprimat satisfacţia, declarând că “nu îşi putea dori ceva mai mult”. 

“Mulţumesc Majestaţii sale şi promit că voi purta cu onoare acest titlu”, a spus Rod Stewart, facând aluzie la cunoscutul său cântec ‘You wear it well’. 

Rod Stewart va purta de-acum încolo numele de Sir Rod, iar artistul se alătură astfel şi altor muzicieni înnobilaţi precum Paul McCartney sau Elton John. 

Tim Peake, astronautul britanic aflat în prezent la bordul Staţiunii Spaţiale Internaţionale a fost la rândul său înnobilat pentru “servicii aduse cercetării spaţiale şi educaţiei ştiinţifice”, devenind astfel prima persoană înnobilată în spaţiu. 

Onorurile sunt acordate de regină de două ori pe an, de ziua Majestăţii sale şi de Anul Nou.

Cele mai citite

Robert Fico a fost operat din nou! Premierul Slovaciei este în continuare în stare gravă

Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă