15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuBruce Springsteen, Beyoncé și Jay Z sunt invitați la ultimul bal al...

Bruce Springsteen, Beyoncé și Jay Z sunt invitați la ultimul bal al familiei Obama la Casa Albă

Pentru ultima lor serată la Casa Albă, Michelle și Barack Obama au invitat vineri seară o pleiadă de vedete printre care Beyoncé, Jay Z și Bruce Springsteen, informează AFP citată de Agerpres.

Lista invitaților pentru această seară de adio cuprinde și numeroși prieteni, donatori și susținători din show business ai cuplului prezidențial.

George Lucas, Stevie Wonder, Oprah Winfrey și rapperul Chance se numără de asemenea printre invitați, potrivit publicației Variety.

Ultima serată organizată de soții Obama datează din iunie 2015, în cadrul căreia a cântat regretatul artist Prince, care a murit în aprilie anul trecut.

Barack Obama și familia sa vor pleca de la Casa Albă pe 20 ianuarie, în ziua de învestire a lui Donald Trump.

“Președintele și Prima Doamnă au organizat ocazional — nu frecvent, ci în diferite ocazii — serate la Casa Albă pentru prietenii lor. Și anticipez că va fi ultima”, a comentat Josh Earnest, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, fără să confirme lista invitaților.

“Mai sunt cartonașe cu nume de completat”, a adăugat Josh Earnest, fără alte precizări.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...
Ultima oră
Pe aceeași temă