20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAndra, nerăbdătoare să ajungă acasă cu fetiţa ei. Când vor fi externate

Andra, nerăbdătoare să ajungă acasă cu fetiţa ei. Când vor fi externate

Cântăreaţa şi jurata emisiunii de divertisment „Românii au talent”, Andra este foarte fericită că a născut o fetiţă. Artista a spus că nu se poate dezlipi de Eva Maria şi că abia aşteaptă să iasă, duminică, din spital.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu fetiţa Andrei, Eva Maria Ioana. 

“Mi-am dorit foarte mult să avem și o fetiță, iar Dumnezeu mi-a îndeplinit această dorință. Sunt extrem de fericită și, din momentul în care Eva a venit pe lume, stă doar în brațele mele. E o senzație unică, pe care nu o pot descrie în cuvinte”, a spus Andra.

Citeşte şi: FOTO. Andra îşi prezintă fetiţa, Eva Maria Ioana

De asemenea, artista a spus că se simte foarte bine şi este mult mai relaxată decât a fost la naşterea primului copil, David.

Soţul artistei, realizatorul TV Cătălin Măruță, a spus că i-a amenajat camera fetiţei şi aşteaptă cu nerăbdare să o aducă acasă. „Atât eu, cât și Andra și David suntem foarte fericiți și ne bucurăm că ne-am mărit familia. Un lucru interesant este că Eva are grupa mea de sânge, iar David o are pe cea a Andrei”, a adăugat Măruţă.

Citeşte şi: PRIMA imagine cu fetiţa Andrei și a lui Cătălin Măruţă. Cum arată Eva Maria

Andra a născut joi, prin cezariană. Artista şi soţui ei, Cătălin Măruţă, au recoltat celule stem la naştere.

Andra, în vârstă de 28 de ani, şi Cătălin Măruţă, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în anul 2008. Cei doi au un copil, David, în vârstă de patru ani.

 

 

 

 

Cele mai citite

VIDEO. Tragedie în a doua zi de Paște. O casă a luat foc, după ce a fost lovită de un trăsnet

Pompierii militari au intervenit în a doua zi de Paște pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o casă din municipiul Baia...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Gata cu vacanța de Paște. Românii se întorc acasă

Coloane de autovehicule care se întind pe câţiva kilometri au fost observate pe principalele artere rutiere din orașul bulgăresc Ruse, situat la granița cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă