11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAnastasia Lazariuc a trecut prin momente de GROAZĂ. Ce a dezvăluit artista

Anastasia Lazariuc a trecut prin momente de GROAZĂ. Ce a dezvăluit artista

Artista Anastasia Lazariuc a povestit, într-o emisiunea TV, că a trecut prin două accidente de maşină care au traumatizat-o.

Primul accident de maşină al vedetei a avut loc la scurt timp după ce şi-a luat carnetul de conducere."Eu sunt o fire foarte visătoare. Copiii chiar    m-au rugat să nu mă urc la volan. Eram cu ei în maşină, am dat în spate şi am dat într-un pom. Nu a fost foarte grav, iar de atunci, nu s-au mai urcat cu mine la volan. Dar s-au mai schimbat lucrurile acum", a spus Anastasia Lazariuc, în vârstă de 62 de ani, la o emisiune Antena Stars, citată de Click.

Al doilea accident de maşină, în care au fost implicați artista şi cântăreţul Mihai Constantinescu, a fost mult mai grav. „El a stat în spital atunci. Maşina s-a făcut praf. A fost o traumă pentru mine", a recunoscut Anastasia Lazariuc.

Între albumele pe care le-a lansat interpreta de-a lungul timpului, se numără  „Primăvara”, „Cred în dragoste”, „Ochii mei”, „Anastasia”, „Cine poate ști”, „Cu tine”, „Destin”, „Sinceritate”, „Dor de mama", "Nostalgie", dar şi albumele lansate alături de Mihai Constantinescu, „La est și la vest de Prut”, „Adio tristețe” şi „Maria”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă