16.8 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAdela Popescu, confesiune pentru fani: Sunt momente când nu îţi mai aparţii

Adela Popescu, confesiune pentru fani: Sunt momente când nu îţi mai aparţii

Actriţa Adela Popescu le-a scris fanilor, pe blogul ei, că au existat momente în viaţa ei când nu şi-a putut controla gândurile sau emoţiile.

„M-am răfuit când am crezut că e cazul, am plâns când situația o cerea, am râs mult și fără chef. Am spus lucruri fără să le simț, am bârfit degeaba, am rostit adevăruri nu dintr-o necesitate. Am spus te iubesc când am considerat că se cade. Mi-am cerut scuze când a fost oportun. Am mâncat că se făcuse ora. Am părut atentă când nu eram, preocupată când nu-mi păsa. Toți o facem. Au fost însă câteva momente în viață mea pe care le identific cu ochii sufletului că fiind de adevăr! ăla pur! Când din preaplin nu m-am mai ascultat”, a scris vedeta.

Citeşte şi: Adela Popescu: „Mult timp, am iubit înmormântările”

Astfel, actriţa a dat exemplu un moment pe care la trăit în timpul nunţii cu Radu Vâlcan, când tatăl ei a invitat-o la dans, pe melodia „Losing my religion”, interpretată de REM, când ea a izbucnit în plâns.

„Tata m-a invitat la dans pe un final de melodie și imediat a început asta. Am continuat să dansăm. îl țineam strâns tare în brațe și lacrimi că o furtună mi-au izvucnit involuntar din ochi și suflet. Erau lacrimile fericirii că e cu mine și ale groazei pentru când nu va mai fi. Îi atingeam pielea și plângeam pentru când nu voi mai putea… Nu continui că iar încep”, a scris ea.

De asemenea, Adela Popescu a dat ca exemplu momentul în care Iura Luncaşu i-a spus, la telefon, că a reuşit la castingul pentru telenovela „Numai Iubirea”. „ Am început să urlu, să plâng, să râd de extaz, fericire. Simțeam că telefonul acela îmi va schimba viață. Şi așa a fost”, a povestit vedeta.

Ea a adăugat că sunt momente când nici educaţia, cenzura, controlul nu pot opri ceea ce este „organic”. Astfel, o vină pe care o porți în suflet revine când dormi, în vis, o dragoste renegată apare prefăcută în lacrimă din timpul unei film de dragoste.

Adela Popescu şi-a încheiat postarea prin mesajul: „Bătrânețea ne săpa pe chip vrem nu vrem, frunzele cad oricum toamna, părinții mor, copiii se nasc, pământul de rotește în jurul axei sale orice ai face și ai vrea. Momentele de adevăr nu te întreabă, nu bat la ușă. Ce e important și adevărat se întâmplă indiferent de părerea ta! Sunt momente eliberatoare când nu îți mai aparții”. Ea a adăugat şi un indiciu că îşi doreşte un copil. „Violenţa din copilărie se preface într-o mângâiere și în dorința de avea puiul tău pe care să-l iubești nespus”, a scris ea.

Adela Popescu, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit cu Radu Vâlcan în luna august, după mai mult de cinci ani de relaţie.

Cele mai citite

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

Ciolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte de CJ din PSD

Premierul Marcel Ciolacu le promite locuitorilor din Constanța că statul va construi în zonă un spital județean nou, dar le atrage atenția că trebuie...

Bursa de la Bucureşti a câştigat 1,86 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat 1,86 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a crescut cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă