13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Unde îşi petrece Laura Cosoi luna de miere

FOTO. Unde îşi petrece Laura Cosoi luna de miere

Laura Cosoi şi-a anunţat fanii, la o lună de la căsătoria cu omul de afaceri Cosmin Curticapean, că ea şi soţul ei sunt bronzaţi şi fericiţi, în Maldive.

„Bunica mea spunea că luna de miere este cea mai grea. Iată dovezile! Ne este greu, dar nu ne lăsăm”, a glumit Laura Cosoi într-o postare pe blogul ei.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin Curticapean, în luna de miere, în Maldive.

Citeşte şi: Laura Cosoi, DEZVĂLUIRI despre nuntă

Laura Cosoi s-a căsătorit cu omul de afaceri Cosmin Curticapean în Iaşi, în 8 august. Cei doi au organizat două petreceri – una la Iași, orașul ei natal, și una la Târgu Mureș, de unde este soțul ei.

De-a lungul carierei în actorie, Laura Cosoi, în vârstă de 33 de ani, a avut apariţii în mai multe filme şi seriale, între care se numără „La bloc” (2002), „Fete cu lipici” (2005), „Cu un pas înainte” (2007), „Un film simplu” (2008), „Aniela” (2009), „Moștenirea” (2010), „Nașa” (2011), „Becoming” (2013) şi „Cel Ales” (2014).

 

 

Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

OFICIAL. Massimiliano Allegri a fost demis de Juventus

Clubul de fotbal Juventus Torino a anunțat vineri, 17 mai 2024, demiterea antrenorului Massimiliano Allegri. Anunțul vine la doar două zile după ce echipa a...

Problemele pentru celebrii chefi bucătari nu se opresc. Antena 1 dă PRO TV în judecată

Scandalul dintre Antena 1 și cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, a escaladat, implicând acum și postul de televiziune Pro...
Ultima oră
Pe aceeași temă