14.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Jennifer Lawrence s-a despărţit de cântărețul Chris Martin

Actrița Jennifer Lawrence s-a despărţit de cântărețul Chris Martin

Actriţa Jennifer Lawrence s-a despărţit de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, după o relaţie de patru luni, informează Mediafax.

Despărţirea cuplului vine la puţin timp după ce actriţa l-a prezentat pe Chris Martin părinţilor ei, Lawrence aducându-şi mama la Los Angeles în urmă cu câteva săptămâni pentru a-l cunoaşte pe solistul trupei Coldplay.

Bunicii lui Lawrence au confirmat atunci relaţia dintre cele două vedete.

"Mama lui Jennifer a luat avionul până la Los Angeles pentru a-l întâlni pe Chris. Va trebui să mai punem un scaun la masa de Crăciun. Familia se măreşte, s-ar putea să fie nevoie să ne împărţim când e vorba de reuniuni de familie", a declarat Carolyn Koch, bunica actriţei Jennifer Lawrence.

Chris Martin, care s-a despărţit de Gwyneth Paltrow în martie, după zece ani de căsnicie, a confirmat în urmă cu câteva săptămâni relaţia cu Lawrence, după ce a fost văzut sărutând-o pe actriţă în timpul unui concert la Hollywood.

Pe de altă parte, potrivit bunicului lui Lawrence, Colin Koch, a declarat că: "Lui Jennifer nu îi place să fie în centrul atenţiei. Pare că îi place să dea interviuri, dar e doar o foarte bună actriţă".

Cele mai citite

Generalul israelian Yair Golan este noul şef al Partidului Laburist din Israel

Fostul general Yair Golan a fost ales marţi în funcţia de şef al Partidului Laburist din Israel, în timp ce această formaţiune de stânga,...

Când se prăbușește șandramaua useristă nășită de rețea?

Cuvintele “stație”, “rețea”, “releu” fac parte din limbajul codat al sistemului de intelligence, decapitat - din păcate, doar temporar - zilele acestea, prin inculparea...

BEC anunță că statisticile privind prezenţa la vot în data de 9 iunie vor fi prezentate în timp real

Biroul Electoral Central(BEC) pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024...
Ultima oră
Pe aceeași temă