11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuDe ce i-a cerut actorul Mark Wahlberg iertare Papei Francisc

De ce i-a cerut actorul Mark Wahlberg iertare Papei Francisc

Actorul american Mark Wahlberg i-a cerut iertare Papei Francisc pentru filmele „Ted”, sâmbătă, la Întâlnirea Mondială a Familiilor, scrie contactmusic.com. 

Citeşte şi: Papa Francisc, discurs dur despre pedofilie în fața episcopilor americani

După spectacolul dat de un băiat în vârstă de 14 ani, Bobby Hill, Mark Wahlberg a spus că vocea copilului sună ca cea a unui înger şi a dezvăluit că micul artist i-a mărturisit că îi place filmul „Ted”.„I-am spus că filmul nu este potrivit pentru un băiat de vârsta lui. Sfinte Părinte, te rog să mă ierţi. Am sperat întotdeauna că bunul Dumnezeu are simţul umorului când vine vorba despre multe dintre filmele pe care le-am făcut”, a mai spus actorul, în vârstă de 44 de ani.  

În afară de reprezentaţia băiatului, la eveniment au mai cântat artişti precum Aretha Franklin, The Fray şi Andrea Boccelli.

Citeşte şi: Papa Francisc la ONU. Ce teme SENSIBILE a abordat Suveranul Pontif

Mark Wahlberg a vorbit în mai multe ocazii despre importanţa credinţei catolice pentru el. „Să fiu catolic este cel mai important aspect al vieţii mele”, a spus actorul.

Starul este căsătorit cu Rhea Durham, din anul 2009, şi are doi fii – Michael, în vârstă de nouă ani, şi Brendan, în vârstă de şapte ani, şi două fiice – Ella, în vârstă de 12 ani, şi Grace, în vârstă de cinci ani. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă