21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuUn actor din filmul „The Hobbit”, arestat după ce şi-a lovit un...

Un actor din filmul „The Hobbit”, arestat după ce şi-a lovit un fan

Actorul australian, Manu Bennett, cunoscut pentru rolul interpretat în filmul „The Hobbit”, a fost arestat, duminică, după ce a lovit un fan, la un eveniment Comic Con, în San Antonio, scrie Revista People.

Un raport al poliţiei arată că actorul, în vârstă de 45 de ani, a fost rugat să părăsească hotelul Grand Hyatt, unde avea loc o petrecere, din cauză că a consumat prea multe băuturi alcoolice şi avea un comportament inadecvat.

Un martor le-a spus poliţiştilor că actorul a acceptat, iniţial, să plece de la eveniment fără să creeze probleme, după care s-a răzgândit brusc, a ridicat un scaun şi i-a provocat pe participanţii la eveniment să i se opună.

Înainte de a ieşi din încăpere, actorul s-a oprit lângă un tânăr de 29 de ani, care stătea lângă uşă, l-a fixat cu privirea pentru câteva secunde, după care l-a lovit cu pumnul în nas.

Manu Bennett a fost găsit de poliţişti în timp ce dormea în camera lui din hotel. După ce s-a trezit, a negat orice acuzaţie. Însă, ulterior, a spus că a fost în legitimă apărare.

Actorul a fost scos din arest pe cauţiune, pentru o sumă de 1.600 de dolari americani, echivalentul a 6.288 de lei.

Manu Benett l-a interpretat pe orcul Azog Profanatorul în trilogia „Hobitul”, a jucat în rolul gladiatorului Crixus în „Spartacus” şi Slade Wilson în serialul „Arrow”. 

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea o imagine cu actorul Manu Bennett.

Cele mai citite

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...

6 piese de mobilier esențiale în amenajarea unei camere pentru tineret

Cu siguranță, amenajarea unei camere pentru tineret este o sarcină care necesită atenție și creativitate....

Tribunalul Vaslui a decis! Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a menţinut, vineri, măsura arestului la domiciliu în cazul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită. „În...
Ultima oră
Pe aceeași temă