Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Examen pentru europosturi la Ministerul Transporturilor

Avand in vedere angajamentele asumate de Romania la Capitolul 21 de negociere cu Uniunea Europeana, respectiv "Politica regionala si coordonarea instrumentelor structurale", Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) a ...

Share

Carmen Andrei 0 comentarii

04.06.2005 - 00:00
Avand in vedere angajamentele asumate de Romania la Capitolul 21 de negociere cu Uniunea Europeana, respectiv "Politica regionala si coordonarea instrumentelor structurale", Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) a preluat atributiile de Autoritate de Management pentru Programul Operational Sectorial infrastructura de transport, pe cele de Organism Intermediar pentru Fondul de Coeziune, proiecte de transport, precum si rolul de Agentie de Implementare pentru Programul ISPA. Acesta vizeaza, la nivel central, proiectele ISPA pentru Dunare, dar si viitoarele proiecte pentru transporturi fluviale, maritime si aeriene.
Avand in vedere previzionarea volumului de munca pentru gestionarea viitoarelor Instrumente Structurale si respectarea principiului separarii functiilor, MTCT organizeaza in data de 15 iunie concurs pentru ocuparea a 51 de posturi la Directia Generala Relatii Financiare Externe, Directia Generala Economica si Buget si Directia Generala Management si Strategie, toate avand implicari directe in gestionarea fondurilor europene. Pe langa atributiile de serviciu implicate de gestionarea fondurilor de preaderare, ISPA si PHARE, personalul actual trebuie sa pregateasca, pe de o parte, structurile si procedurile de gestionare a instrumentelor structurale, iar pe de alta, strategia de finantare si proiectele ce vor fi gestionate si implementate dupa 2007.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...