Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breviar

Bunuri de 171 miliarde lei, confiscate Bunuri in valoare de aproape cinci milioane euro (adica 171 miliarde lei) au fost confiscate in ultima saptamana de comisarii Garzii Financiare. Garda a mai aplicat si amenzi de aproape 30 ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Bunuri de 171 miliarde lei, confiscate

Bunuri in valoare de aproape cinci milioane euro (adica 171 miliarde lei) au fost confiscate in ultima saptamana de comisarii Garzii Financiare.
Garda a mai aplicat si amenzi de aproape 30 miliarde si a trimis organelor de cercetare penala dosarele a 40 de patroni evazionisti. Un caz important identificat de Garda in aceasta perioada este cel al societatii argesene Violeta Geofeli SRL, care a prejudiciat statul cu peste 30 de miliarde de lei prin neinregistrarea in contabilitate a unor operatiuni comerciale.

Record absolut al exporturilor: 1,93 miliarde de euro

Ministrul delegat pentru Comert, Iuliu Winkler, a declarat ieri ca Romania a inregistrat recordul absolut al exporturilor din ultimul deceniu si jumatate, in luna martie a acestui an. Winkler a spus ca varful exporturilor a atins 1,93 miliarde de euro.

Defectarea lifturilor omoara mai des

Cu toate ca numarul accidentelor provocate de ascensoare este in scadere, cifra deceselor aparute in astfel de situatii creste, este una din concluziile recentei intalniri dintre Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) si Patronatul Societatilor de Ascensoare si Scari Rulante din Romania. O alta concluzie este ca ascensoarele instalate in tara au o vechime foarte mare.
Potrivit ISCIR, cele mai multe accidente mortale au avut drept cauza iesirea persoanelor din ascensor, ca urmare a blocarii cabinei intre etaje, fara ca acestea sa astepte interventia personalului autorizat al societatii de intretinere.
In total, intre 2001 si 2005 au existat 89 de accidente si 21 de morti. 12 decese s-au produs in cazul in care o persoana a deschis usa si a patruns in putul liftului in conditiile in care cabina era la alt etaj. In 2001, din cele 11 accidente nici unul nu a fost mortal, in 2002 din 30 de accidente mortale au fost sapte, in 2003 - din 11 accidente au aparut trei decese, iar in 2004 s-au inregistrat sase decese din 20 de accidente. In acest an s-au inregistrat cinci morti din 10 accidente.

Siemens Call Center, doua luni de activitate

Siemens Communications a organizat impreuna cu partenerul sau EasyCall deschiderea oficiala a Call Center-ului Siemens in Romania. Evenimentul a avut loc la sediul Call Center-ului unde au fost sustinute demonstratii live ale serviciului prin care specialistii au raspuns solicitarilor posesorilor de telefoane mobile si fara fir marca Siemens.
Numarul de telefon al Centrului de Relatii Clienti Siemens a fost apelat in ultimele doua luni de un numar de 1284 solicitanti. Cele mai multe apeluri au vizat solicitarea de informatii generale privind specificatiile tehnice si meniurile telefoanelor mobile Siemens, timpul mediu al unui apel fiind de 2,51 minute.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...