Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bilet electronic in Bucuresti si Timisoara

Lufthansa a introdus recent in Bucuresti si Timisoara sistemul electronic de emitere a biletelor, care prezinta avantaje atat pentru calator, cat si pentru biroul emitent. In cazul biletelor electronice, toate informatiile continute pe suportul ...

Share

Rl online 0 comentarii

23.06.2005 - 00:00
Lufthansa a introdus recent in Bucuresti si Timisoara sistemul electronic de emitere a biletelor, care prezinta avantaje atat pentru calator, cat si pentru biroul emitent. In cazul biletelor electronice, toate informatiile continute pe suportul tiparit al biletelor clasice sunt acum stocate in baza de date a companiei, simplificand formalitatile de check-in si de imbarcare. Utilizarea biletelor electronice nu se limiteaza doar la zborurile companiei Lufthansa, ci poate fi aplicata si pentru zborurile altor companii cu care au fost incheiate acorduri in acest sens.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...