4.2 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăEconomieEconomie internaționalWizz Air și-a anulat zborurile spre Tel Aviv

Wizz Air și-a anulat zborurile spre Tel Aviv

Compania aeriană Wizz Air anunță că și-a anulat zborurile spre sau dinspre Tel Aviv, în contextul războiului care s-a declanșat între Israel și gruparea teroristă Hamas.

Comunicatul privind anularea zborurilor nu indică data la care zborurile spre Israel vor fi reluate. Acest comunicat fusese transmis de Wizz Air în seara de duminică, 8 octombrie 2023. Nici în ziua de 8 octombrie, Wizz Air nu a efectuat zboruri spre sau dinspre Israel.

„Ca urmare a escaladării conflictului din Israel, am anulat zborurile către și dinspre Tel Aviv până la o notificare ulterioară. Wizz Air îi contactează direct pe pasagerii afectați, prin e-mail sau SMS, și le oferă opțiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum și pentru cazare. Recomandăm pasagerilor care și-au rezervat biletele prin agenții de turism sau platforme online să apeleze la acestea pentru modificări ale rezervărilor. Continuăm să monitorizăm situația îndeaproape și suntem în legătură cu autoritățile relevante. Wizz Air își cere scuze pentru orice inconvenient, subliniind că siguranța și securitatea pasagerilor, echipajelor și aeronavelor rămân prioritatea sa numărul unu”, precizează cel mai recent comunicat al Wizz Air.

Cea mai dură serie de violențe dintre Israel și Hamas s-a declanșat sâmbătă, 7 octombrie 2023. Din acel moment, singura companie aeriană care a mai efectuat zboruri între România și Israel a fost TAROM. Ministerul Turismului din Israel a anunțat că aeroportul internațional Ben Gurion rămâne deschis.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Poliția britanică a arestat marți al șaselea cetățean bulgar pentru spionaj în favoarea Rusiei

Poliţia britanică a arestat marţi al şaselea cetăţean bulgar în cadrul unei anchete asupra unei presupuse reţele de spionaj în favoarea Rusiei, notează AFP,...

Ministrul de interne francez vede Rusia principalul inamic al Franței

"Rusia este astăzi principalul inamic" al Franţei "în războiul informaţional, de agresivitate pe teritoriu", a susţinut marţi ministrul francez de Interne Gérald Darmanin, relatează...

Ucraina avertizează că Rusia va dezinforma masiv în perioada următoare

Declarația făcută de Comitetul de Informații subliniază faptul că Rusia va încerca, prin intermediul acestei campanii de dezinformare, să întrerupă mobilizarea ucraineană, să răspândească...
Ultima oră
Pe aceeași temă