28 C
Bucharest
Sunday, 24 September 2023
HomeEconomieEconomie internăWizz Air suspendă 12 rute din România, pe toate cele 4 mari...

Wizz Air suspendă 12 rute din România, pe toate cele 4 mari aeroporturi

Compania low cost Wizz Air a anunțat că nu va mai opera nu mai puțin de 12 rute spre și dinspre patru aeroporturi românești – București, Cluj, Iași și Timișoara. 

Compania low-cost maghiară a anulat în urmă cu câteva zile zborurile pe care le programase să fie operate în sezonul de iarnă 2023/2024 pe 12 rute aeriene spre și dinspre România, scrie site-ul de specialitate boardingpass.ro.

Conform datelor din sistemul de rezervări, Wizz Air nu va mai zbura de la finalul lunii octombrie 2023 din București spre aeroporturile din Aarhus (Danemarca), Alghero (Italia), Malmo (Suedia) și Santander (Spania).

Tot de la sfârșitul lunii octombrie, nu vor mai fi operate din Cluj Napoca zboruri spre Catania (Italia), Larnaca (Cipru), Liverpool (Marea Britanie), Luqa (Malta) și Napoli (Italia). 

Wizz Air renunță, de asemenea, și la zborurile dintre Iași și aeroporturile din Catania și Treviso (Italia), dar și la una dintre rutele operate din Timișoara, cea spre aeroportul din Treviso (Italia). 

În ultimele luni Wizz Air a anulat definitiv mai multe rute spre și dinspre aeroporturi din România, însă acum este neclar dacă aceste rute vor fi reluate în vara anului 2024. 

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Care e cel mai potrivit moment al zilei pentru exerciţiile fizice de prevenire a diabetului

Noua cercetare indică faptul că activitatea fizică în timpul zilei prezintă o legătură cu un risc redus de diabet zaharat de tip 2,...

Preşedintele Parlamentului Georgiei, vizită oficială la București

Preşedintele Parlamentului Georgiei, Shalva Papuashvili, va efectua, luni, o vizită oficială la Bucureşti. El va avea discuţii tete-a-tete cu preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, urmate de...

Scene macabre într-un avion. O femeie a murit de atac de cord în timpul zborului, pasagerii credeau că doarme

Abia după aterizarea la Nisa, calatorii au realizat ce s-a întâmplat. Pasagerii își strângeau bagajele și se pregăteau să coboare din avion, când...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies