8.4 C
București
marți, 20 februarie 2024
AcasăEconomieEconomie internăCompania Wizz Air a anulat curse spre București, după ce anulase zboruri...

Compania Wizz Air a anulat curse spre București, după ce anulase zboruri din Cluj

Compania low cost Wizz Air a anulat mai multe curse aeriene spre București, după ce, cu câteva zile mai înainte, anulase zboruri din Cluj.

De la aeroportul internațional Otopeni au apărut în spațiul public imagini care sugerau nemulțumirile călătorilor. Pasagerii care plătiseră bilete reclamau inclusiv faptul că au fost dați afară din aeroport, de către Poliția de Frontieră, la cererea companiei aeriene.

Ziarul “România liberă” a solicitat un punct de vedere către Wizz Air pe acest subiect. Răspunsul primit este următorul:

„Wizz Air confirmă că zborurile Pisa – Bucuresti W6 3158 și Bucuresti – Roma – Bucuresti (W6 3145 si W6 3146) din 12 septembrie au fost anulate din cauza unei verificări tehnice neplanificate necesare aeronavei programate pentru a opera zborurile. Pasagerilor li s-a oferit conform reglementărilor reprogramarea gratuită pe un alt zbor în funcție de disponibilitate, rambursarea integrală a banilor sau 120% sub formă de credit de companie. Pasagerilor care au solicitat li s-a oferit și cazare la hotel peste noapte. Wizz Air își cere scuze clienților afectați și reafirmă că siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei este prioritatea sa principală. Wizz Air amintește, de asemenea, că anularea oricărui zbor este ultima soluție după toate eforturile posibile depuse pentru operarea zborului respectiv.”

Patru zboruri din Cluj au fost anulate vineri

Aceasta nu este prima problemă a curselor Wizz Air în România. Cel mai recent, presa din Transilvania relata, la data de 10 septembrie 2022, despre anularea unor curse care urmau să decoleze de la Cluj Napoca, la 9 septembrie. Au fost anulate zboruri de la Cluj spre Lyon, Paris și Valencia.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Totul despre hernii: tipurile de hernii, cauze, simptome și tratament

Herniile sunt afecțiuni medicale în care un organ intern se deplasează sau împinge în mod anormal prin peretele muscular sau țesuturile care îl conțin. Aceasta...

Adina Vălean veste bună pentru ajutorul de stat pentru TAROM

Ajutorul de stat pentru Tarom ar putea fi aprobat în această primăvară, în contextul în care se pare că există un proiect solid la...

Litoralulromanesc.ro: Românii au rezervat vacanţe de peste 2 milioane de euro pentru vara 2024 la Târgul de Turism Online 

Românii au rezervat vacanţe de peste 2 milioane de euro pentru vara 2024 la Târgul de Turism Online, creşterea comparativ cu ediţia 2023 fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă