Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Demers pentru eliminarea dublului standard la alimente

Comercianții ce vor pune la vânzare produse de proastă calitate, inferioare celor din celelalte state europene, ar putea fi sancționați cu amenzi consistenteși confiscarea întregului lot de produse.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.05.2019 - 13:53

Așa prevede un proiect de lege inițiat de parlamentarii PSD. Potrivit președintelui social-democrat, Liviu Dragnea, inițator al propunerii, se dorește stabilirea unei sancțiuni de 4% din toate încasările, măsura putând merge până la confiscarea tuturor produselor, în cazul firmelor care practică dublul standard în România.

Potrivit liderului PSD, această propunere este un prim pas împotriva companiilor care vând în România produse asemănătoare, dar de o calitate inferioară față de cele vândute în Occident. Social-democrații au anunțat că supraveghează îndeaproape și adoptarea la Bruxelles a unui pachet legislativ de evitare a dublului standard într-o formă convenabilă tuturor statelor estice din Europa.

Comentarii

loading...