28.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăEconomieDe ce este necesar să folosim echipamente de protecție de cea mai...

De ce este necesar să folosim echipamente de protecție de cea mai bună calitate

Asigurarea securității în muncă și sănătate sunt norme obligatorii, stipulate de lege, ce revin oricărui angajator. Este de datoria oricărui administrator de firmă să instruiască personalul aflat în subordine în vederea respectării acestor reguli și să vegheze ca ele să fie aplicate cu strictețe, fără excepții și fără scuze. Tot în atribuțiile angajatorului intră și obligația de a cumpăra și asigura aceste echipamente de protecție pentru toți angajații săi.

Toate echipamente de protecție folosite trebuie să respecte anumite standarde, stabilite de reglementările naționale și internaționale. Forma,  duritatea și structura materialului folosit pentru confecționarea acestor echipamente trebuie să fie variate și adaptate în funcție de anumite particularități ale profesiei și ale domeniul în care sunt utilizate.

Rolul lor principal este de:

  • siguranță la locul de muncă
  • prevenire a riscul de accidentare sau îmbolnăvire
  • protecție termică
  • confort în realizare activității.

 

Cele mai importante categorii de echipamente de protecție în muncă sunt: salopete, mănuși, căști, bocancii cu vârf de metal, cizme, ochelari, măști, antifoane etc.

 

De ce este important să folosim numai echipamente autorizate, din locuri sigure și de cea mai bună calitate?

Folosirea unor echipamente de cea mai bună calitate este absolut necesară pentru garantarea scopului pentru care au fost achiziționate. Nimeni nu își dorește să cumpere și să folosească echipamente care sunt doar de formă de protecție.

Pentru a fi siguri că echipamentele achiziționate sunt cele mai potrivite trebuie:

  • achiziționăm produse numai de la firme cunoscute, autorizate în acest sens, așa cum este Erius
  • să ne asigurăm că echipamentele achiziționate sunt cele potrivite pentru a fi folosite într-un anumit domeniu, conform reglementărilor necesare
  • să achiziționăm produse de cea mai bună calitate, care, pe lângă rezistența și durabilitatea mai mare, sunt și mult mai potrivite scopului pentru care au fost luate
  • să primim și să solicităm certificate de garanție pentru produsele cumpărate
  • să avem posibilitatea de a le returna sau schimba dacă ele nu sunt conforme nevoilor noastre sau specificațiilor necesare
  • să beneficiem de consiliere din partea unui angajat specializat al firmei distribuitoare.

 

De unde putem achiziționa echipamente de protecție de calitate?

Compania Erius pune la dispoziția clienților o gamă diversificată de echipamente de protecția muncii. Având în vedere că uneori sunt necesare cantități mari, o bună parte din produsele comercializate sunt disponibile imediat, din stocurile companiei.

Pentru solicitări mai speciale se pot executa pe comandă numeroase modele aflate în gama de produse comercializate. De asemenea, compania poate pune la dispoziția clienților serviciul de personalizare a echipamentelor cu sigla firmei, prin procedura broderie sau serigrafie.

Firma distribuie produse și echipamente de protecție certificate, de la branduri naționale și internaționale cu renume, ce acoperă toate domeniile de activitate și de producție.

De-a lungul anilor compania a colaborat și a oferit echipamente de protecție celor mai importante firme de pe piața din România, din domeniul construcțiilor, dar și din alte domenii.

Pentru a vă convinge de seriozitatea și profesionalismul ofertei  solicitați o întâlnire cu unul dintre consultanți companiei. Cu această ocazie veți avea parte de o discuție avizată, dar și de prezentarea celor mai importante echipamente de protecție și de lucru oferite de  reprezentanții site-ului echipamentelucru.ro.

Cele mai citite

Partidul Dianei Șoșoacă are un nou secretar general

Comitetul Naţional al Partidului S.O.S. România, întrunit în data de 24.06.2024 la Poiana Braşov, l-a votat în unanimitate pe Horaţiu Şerb în calitatea de...

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă