Dăncilă susţine că a discutat cu Volkswagen Gruppe despre uzina de la Arad

Premierul Viorica Dăncilă spune că a discutat cu conducerea Volkswagen pentru a aduce investiţia în România, ţara noastră oferind facilităţi în acest sens.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 17.10.2019 - 15:32

"În rest, acum avem o mare problemă, faptul că nu avem stabilitate, asta înseamnă lipsă de predictibilitate. Dărâmarea Guvernului s-ar putea să fie unul din motivele...", afirmă Dăncilă.

Dăncilă a fost întrebată despre situaţia privind investiţia Volkswagen.

"Noi am... inclusiv eu am discutat cu Volkswagen-ul, cu conducerea. Radu Oprea, ministrul pentru Comerţ, Antreprenoriat şi IMM-uri a fost în Germania, s-a întâlnit cu cei de acolo, am arătat care sunt avantajele pentru a veni la noi în ţară. Astăzi s-a reluat discuţia pentru a aduce în ţară, pentru a câştiga în această competiţie", a afirmat Dăncilă, spune News.ro.

Întrebată dacă a plusat, în condiţiile în care Bulgaria a oferit "mega-facilităţi", Dăncilă a spus: "Şi noi oferim facilităţi, ne dorim investitori în ţară. În rest, acum avem  o mare problemă, faptul că nu avem stabilitate, asta înseamnă lipsă de predictibilitate. Dărâmarea Guvernului s-ar putea să fie unul din motivele...".

Ministrul Ştefan-Radu Oprea a anunţat că Guvernul Dăncilă a reluat discuţiile cu Grupul Volkswagen pentru a aduce investiţia în România, în contextul în care acesta a comunicat că amână anunţul unei investiţii în Turcia, conform unui comunicat de presă transmis de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat

Comentarii