15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO Showroom cu mobilă de lux în Centrul Vechi

FOTO Showroom cu mobilă de lux în Centrul Vechi

Compania italiană Minuzzo a lansat astăzi, la Bucureşti, noul său showroom din Centrul Vechi al Capitalei.

 

Minuzzo a fost fondată în 1985 în Italia sub numele de Bassano International, iar în România funcţionează din 1992. Compania aduce nou pe piaţa românească mobilă clasică autentică italiană, construită integral din lemn masiv, cu efect de învechire, finisată prin utilizarea unui procedeu artizanal originar din zona Veneţiei, ornamentată cu feronerie personalizată turnată din bronz şi alamă.

De asemenea, compania aduce ca noutate exclusivă în România mobilierul modern din lemn masiv stratificat, finisat manual prin procedeul “spazzolato a mano “.

Specific tehnologiei de fabricaţie a companiei Minuzzo este atenta selecţionare şi pregătirea minuţioasă a materialului lemnos punându-se accent exclusiv pe calitate, prelucrarea precisă din punct de vedere dimensional a pieselor componente ale mobilierului, prin folosirea de maşini cu comandă numerică, iar în final finisajul artizanal manual.

“Minuzzo reprezintă un proiect ambiţios şi o muncă meticuloasă pentru a da fiecărei piese din portofoliu o personalitate proprie, un suflet unic şi inconfundabil. Obiectivul companiei Minuzzo pe piaţa din România este oferirea de mobilier şi aranjamente interioare clasice şi moderne de cea mai înaltă calitate, care să educe gustul artistic al clientului. Din experienţa avută până acum, clientul român este deschis şi pregătit pentru zona mobilierului de lux, având preferinţe apropiate de stilul italian de mobilier şi aranjament interior. De aceea, pentru obiectivele noastre de business piaţa din România ocupă un loc important, devenind o piaţă interesantă”, a declarat Claudio Minuzzo, unul dintre cei doi asociaţi ai companiei.

Pe piaţa italiană compania Minuzzo vinde piese de mobilier prin intermediul show-room-urilor şi boutique -urilor specializate în comerţul de mobilă de artă, în timp ce în România se adresează direct clienţilor privaţi, pentru a oferi cele mai bune servicii în domeniul aranjamentului interior.

Cele mai citite

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă