NEW MONEY: Cu ce dificultăți se confruntă în România Albrecht Hornbach, șeful unui business german cu o istorie de 140 de ani

Când conduci o afacere de familie cu aproape un secol și jumătate de istorie, strategia de expansiune este un punct important în agenda de business. Iar în strategia lui Albrecht Hornbach, Ro­mânia se conturează ca un reper important pe harta viitoarelor investiții în noi magazine ale retailerului de bricolaj care îi poartă numele de familie.

Share

New Money 0 comentarii

11.07.2017 - 15:30

Când conduci o afacere de familie cu aproape un secol și jumătate de istorie, strategia de expansiune este un punct important în agenda de business. Iar în strategia lui Albrecht Hornbach, Ro­mânia se conturează ca un reper important pe harta viitoarelor investiții în noi magazine ale retailerului de bricolaj care îi poartă numele de familie.

„Fac parte din a cincea generație a familiei Hornbach care se ocupă de acest business, iar în grup deja este implicată și a șasea generație“, mărturisește Albrecht Hornbach (62 de ani), președintele consiliului de administrație al Hornbach Management.

Înființată în urmă cu 140 de ani și listată la bursă de aproape trei decenii, compania a fost și a rămas un business de familie.

Absolvent de inginerie civilă la Universitatea din Karlsruhe, Albrecht Hornbach a lucrat după finalizarea studiilor într-o companie de inginerie, iar apoi într-una de real estate, pe care a și condus-o.

Citiți continuarea aici.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...