13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieAi nevoie de un motor electric? Iată de ce ar fi indicat...

Ai nevoie de un motor electric? Iată de ce ar fi indicat să-l cumperi de la PROCONSILGRUP

E destul de dificil să faci rost de piese și echipamente industriale atunci când ai apucat să dezvolți un mic business într-un oraș mic de provincie din România. Pe măsură ce industria s-a evaporat din provincie, s-au evaporat și magazinele de specialitate din care puteai să cumperi de exemplu un motor electric de foarte bună calitate.

Tot ce-a rămas ca opțiune viabilă pentru situații de urgență se rezumă la magazinele de bricolaj, însă nici aici situația nu este prea roz din punct de vedere al raportului diversitate-calitate. Există motoare electrice la vânzare în cadrul acestor entități comerciale însă știm cu toții că nu au nicio legătură cu ideea de calitate. Scopul precis al magazinelor de bricolaj este acela de a face bani, iar când vrei să faci bani, nu investești niciodată în produse scumpe, de calitate.

Salvarea pentru micii industriași aciuiți încă departe de capitală vine din online. Aici există acces la produse de foarte bună calitate prin prisma magazinelor online. În mediul virtual există suficienți furnizori pentru motoare electrice de calitate și nu numai, pentru aproape orice piesă industrială mai bine zis. Cei de la PROCONSILGRUP sunt de departe cel mai bun exemplu în acest sens, iar în cele ce urmează vom vedea împreună de ce ar fi indicat să cumperi de la ei.

Ai nevoie de un motor electric? Iată de ce ar fi indicat să-l cumperi de la PROCONSILGRUP

1.     În magazinul lor online există diversitate. Doar pe parte de motoare electrice avem motoare electrice de joasă tensiune cu una sau două viteze, motoare electrice cu frână de siguranță în curent alternativ, motoare electrice cu frână în curent continuu, motoare electrice servoventilate, motoare electrice monofazice cu o viteză, motoare electrice în construcție Antiex, motoare electrice speciale și multe altele. Pe lângă motoare electrice există foarte multe alte tipuri de piese industriale, de la motovarietoare la transportoare cu șnec și ventilatoare. În plus, pentru motoare electrice oferă și o sumedenie de accesorii care au legătură cu rezistența la praf și apă, cu clasa de izolație, accesorii care au legătură cu protecția termică sau cu rezistența la încălzire.

 

2.     Sunt renumiți pentru faptul că vând calitate. Este foarte important de înțeles acest aspect al magazinului online care reușește să-și creeze un renume și o clientelă prin faptul că aduce în prim plan marfă de calitate. Magazinele online sunt nevoite să vândă calitate și astfel să se situeze la polul opus entităților comerciale care s-au obișnuit să vândă în oraș toate chinezăriile. Cei de la PROCONSILGRUP nu fac rabat la calitate pentru că au înțeles faptul că online-ul a devenit într-un fel un pol al calității, cu reguli diferite și clienți diferiți.

 

3.     Oferă și consultanță celor care au nevoie. Consultanța este foarte importantă mai ales în cazul celor care au nevoie de un motor electric dar nu prea au cunoștințele necesare pentru a-l comanda astfel încât acesta să se potrivească în ansamblul unde trebuie montat și astfel problema să fie rezolvată. Cei de la PROCONSILGRUP oferă clienților săi consultanță atât înainte de achiziție dar și după, astfel încât să se asigure că la client ajunge exact piesa necesară și că aceasta funcționează în parametri optimi. Este o situație win-win am putea spune.

 

4.     Este o companie foarte veche pe piață. Piața din România este destul de dură, cei care nu au intenții prea serioase nu rezistă mult timp, sau dacă o fac, nu prea devin cunoscuți. PROCONSILGRUP a început activitatea în anul 2004 iar faptul că a reușit să adune până astăzi 15 ani de vechime, nu poate să fie decât etalonul seriozității și respectului față de client. Și cred că toată lumea își dorește să intre în contact cu un furnizor serios care-și respectă clienții, nu? Vechimea pe piață așadar clar trebuie să spună o poveste despre orice companie.

Acestea sunt cele mai importante 4 motive pentru care ar trebui să faci o comandă în magazinul virtual al celor de la PROCONSILGRUP în cazul în care ai nevoie de un motor electric. Există suficientă diversitate în magazinul lor online astfel încât să acopere toată gama de motoare electrice uzuale în industria din România și totul de calitate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă