13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Marele dealer Cîțu transformă băncile în noile săli de păcănele

Șeful Finanțelor le recomandă tuturor românilor cu rate la bănci să apeleze la hazard (precizăm pentru împătimiții de pariuri sportive că nu este vorba de starul lui Real Madrid sau de fratele acestuia).

Chiar dacă toate păcănelele din țară sunt libere după ce Guvernul PNL le-a tăiat finanțarea de bază – după cum dezvăluia ministrul Muncii, Violeta Alexandru – refuzând majorarea alocațiilor copiilor, localurile în care puteau fi găsite acestea au fost închise de starea de urgență.

De aceea, Florin Cîțu a transformat băncile din România în singurele cazinouri deschise pe timp de pandemie.

Tot ceea ce trebuie să facă un jucător doritor este să introducă o amânare a ratei de până la nouă luni și să aștepte speciala.

Potul cel mare nu este însă ușor de atins, dar odată prins în joc nu poți să mai dai înapoi.

Satisfacția este că, după ce mergi pe mâna Guvernului și îți amâni rata sau ratele, ai șanse mari să transformi bancomatul în păcăneaua ta.

O să dai în ele ca în păcănele, de nervi, când banca îți va da speciala cea mare după nouă luni.

Zeița Fortuna așteaptă să îți zâmbească și ești mare favorit să primești bonusul cel mare, după ce îți vor pica cinci dobânzi pe linie.

Cazinoul bancar introdus de Guvern are și menirea de a-i pregăti pe români pentru un alt joc de noroc.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă