Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Undergound Classic, un eveniment dedicat tinerilor bucureșteni

În aceste zile la București se desfășoară ”Underground Classic”, eveniment neconvențional care se adresează tinerilor bucureșteni, dar care îi încântă deopotrivă și pe turiștii aflați în Capitală.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.12.2018 - 20:11

Și pentru că totul este neconvențional, atipic, nu există scene și nici săli de spectacole, așa că artiștii își susțin reprezentațiile chiar în inima orașului – prin malluri, în Centrul Vechi, în Pasajul Universității, acolo unde bucureștenii se duc, de voie sau de nevoie.

Din ”Ansamblul clasic pentru tineret” fac parte artiști de top care de obicei cântă muzică clasică și umplu săli de spectacole în Franța, Germania, Elveția sau chiar Canada. Acum, în cadrul evenimentului ”Underground Classic”, al cărui beneficiar este Centrul pentru Tineret din cadrul Primăriei Capitalei, aceștia cântă tot muzică clasică, dar reinterpretată, în stil modern, actual, astfel încât ea să fie ”digerabilă” pentru toate categoriile de public. Pe de altă parte, șlagăre pop din toate timpurile sunt interpretate în manieră simfonică.

Totul se desfășoară rapid, fiind organizate minispectacole de câte 45 de minute.

Comentarii

loading...