Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Spectacolul "Fraţi" al Teatrului din Timişoara, cu Florin Piersic Jr., difuzat în premieră online

Spectacolul "Fraţi" al Teatrului Naţional din Timişoara, cu Florin Piersic Jr., va fi difuzat în premieră online, duminică, de la ora 20.00.

Share

Rl online 0 comentarii

29.03.2020 - 20:44

"Fraţi" este o savuroasă comedie cu accente "noir" despre aventurile complicate şi relaţiile şi mai complicate ale fraţilor Conley. Lui Florin Piersic jr. i se alătură actorii Matei Chioariu, Călin Stanciu jr. şi Marko Adžić. Regia artistică îi aparţine lui Florin Piersic jr; scenografia Tudor Prodan, sound design Sebastian Hamburger.

Spectacolul va fi disponibil pe canalul  YouTube al Teatrului Naţional din Timişoara de duminică seara până la 1 mai.

De asemenea, acesta poate fi accesat de pe site-ul Teatrului Naţional, www.tntimisoara.com sau de pe conturile instituţiei de Facebook, Instagram şi Twittter.

Citește totul despre:

#teatru #online #lazi

Comentarii

loading...