13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCher şi Julia Roberts, printre premiantele galei Glamour 2010

Cher şi Julia Roberts, printre premiantele galei Glamour 2010

Cântăreaţa Cher şi actriţa Julia Roberts s-au numărat printre celebrităţile premiate la gala Glamour de anul acesta, care a avut în New York, la Carnegie Hall, relatează NewsIn.

Gala Glamour, iniţiată acum 20 de ani de revista omonimă, premiază anual V.I.P.-urile feminine care realizează lucruri cu adevărat notabile pentru semenii lor.

Julia Roberts a fost recompensată pentru implicarea sa în domeniul energiei “verzi” şi în proiectele dedicate bolnavilor cu sindromul Rett, dar şi pentru suportul adus unei iniţiative sociale lansate de regretatul Paul Newman.

Cher, care a fost premiată pentru întreaga carieră, a ţinut să glumească pe seama distincţiei acordate de revista dedicată farmecului feminin. “Nici nu vă imaginaţi cât de puţin fermecătoare sunt când mă trezesc dimineaţa”, a spus ea.

Printre femeile anului 2010 la gala Glamour s-au mai numărat solista trupei Black Eyed Peas, Fergie, premiată pentru activităţile în beneficiul bolnavilor de SIDA şi cancer, şi designerul Donatella Versace, pentru proiectele caritabile dedicate copiilor din China.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă