15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalScandalagiul Nicolas Cage

Scandalagiul Nicolas Cage

Actorul american a fost arestat în New Orleans şi va apărea în faţa unui tribunal după ce şi-a bruscat soţia şi a făcut scandal în public.

Nicolas Cage, desemnat în 1995 cel mai bun actor pentru rolul de alcoolic din filmul „Leaving Las Vegas”, este recunoscut pentru comportamentul său agresiv, la beţie. Actorul american a fost arestat, sâmbătă dimineaţa, la New Orleans, după ce şi-a bruscat soţia şi a făcut scandal în public.

Potrivit unui poliţist local, starul, în vârstă de 47 de ani, a început să se certe cu soţia lui, Alice Kim, în faţa unui imobil. Cei doi s-au contrazis cu privire la adresa unui apartament pe care l-ar fi închiriat. Nervos şi aflat în stare de ebrietate, Cage şi-a bruscat soţia trăgându-o de braţ, după care a făcut scandal la urcarea într-un taxi. Actorul a fost eliberat în cursul aceleiaşi zile şi va apărea la tribunal pe 31 mai.

Anul trecut, actorul a filmat în România pentru pelicula „Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, care va fi lansat în 2012.

În decembrie 2010, Cage a făcut scandal în centrul Bucureştiului, fiind filmat la 5.00 dimineaţa în faţa unui club bucureştean în timp ce striga şi gesticula nervos.

Cele mai citite

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă