35.9 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăInternaționalScandalagiul Nicolas Cage

Scandalagiul Nicolas Cage

Actorul american a fost arestat în New Orleans şi va apărea în faţa unui tribunal după ce şi-a bruscat soţia şi a făcut scandal în public.

Nicolas Cage, desemnat în 1995 cel mai bun actor pentru rolul de alcoolic din filmul „Leaving Las Vegas”, este recunoscut pentru comportamentul său agresiv, la beţie. Actorul american a fost arestat, sâmbătă dimineaţa, la New Orleans, după ce şi-a bruscat soţia şi a făcut scandal în public.

Potrivit unui poliţist local, starul, în vârstă de 47 de ani, a început să se certe cu soţia lui, Alice Kim, în faţa unui imobil. Cei doi s-au contrazis cu privire la adresa unui apartament pe care l-ar fi închiriat. Nervos şi aflat în stare de ebrietate, Cage şi-a bruscat soţia trăgându-o de braţ, după care a făcut scandal la urcarea într-un taxi. Actorul a fost eliberat în cursul aceleiaşi zile şi va apărea la tribunal pe 31 mai.

Anul trecut, actorul a filmat în România pentru pelicula „Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, care va fi lansat în 2012.

În decembrie 2010, Cage a făcut scandal în centrul Bucureştiului, fiind filmat la 5.00 dimineaţa în faţa unui club bucureştean în timp ce striga şi gesticula nervos.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă