1.8 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeCoronavirusUEFA lansează o campanie de vaccinare destinată jucătorilor

UEFA lansează o campanie de vaccinare destinată jucătorilor

UEFA a anunțat că va lansa o campanie de vaccinare anti-Covid-19 destinată jucătorilor. Președintele Aleksander Ceferin i-a îndemnat pe aceștia să se imunizeze, cât încă este o alegere persoanlă.

UEFA urmează să lanseze un videoclip destinat jucătorilor, cu medici care explică beneficiile vaccinărilor. Ceferin a spus că videoclipul va aborda și întrebările legate de efectele secundare.

UEFA inițiază o campanie de vaccinare pentru a evita focarele de infecție

„Pentru mine, cred în știință și m-am vaccinat. Cred că ar trebui să se vaccineze cât mai curând posibil, dar încă sunt de părere că, deocamdată, este o alegere personală.”, a adăugat”, a spus Ceferin într-o conferință de presă joi.

Președintele UEFA a precizat că este nevoie de un astfel de impuls, dar mai ales de explicații. Potrivit acestuia, oamenii înțeleg cel mai bine atunci când lucrurile sunt explicate simplu, „într-un mod frumos”.

Meciul din Premier League dintre Leicester City și Tottenham Hotspur a fost amânat joi după o serie de cazuri pozitive în echipa Leicester. Focarele de infecție amenință să dea peste cap lista meciurilor viitoare. Prin urmare, Federația a luat decizia de a lansa o campanie de vaccinare anti-Covid-19 destinată sportivilor.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă