Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fotografii: Toni Cioarek

România liberă, alături de Regele Mihai I: Slăvit să fiți întru eternitate, Majestate!

„România liberă” este alături de Casa Regală și se alătură, simbolic, regelului Mihai I, în drumul său spre Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală din Curtea de Argeș.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.12.2017 - 18:25

Redacția cotidianului „România liberă” a adus astăzi, la Palatul Regal din București, un omagiu simbolic Regelui României Mihai I, o coroană tricoloră pentru un monarh care și-a iubit țara.

România a pierdut, o dată cu trecerea în neființă a regelui Mihai I mai mult decât un monarh de care nu a avut, din păcate, norocul să se bucure destul.

România a pierdut un simbol al stabilității, unul atât de necesar în aceste vremuri dezbinate, a pierdut un reper de demnitate, unul atât de util în această lume fără morală, a pierdut un vis care, ca orice vis imposibil, era cu atât mai frumos.

Drum bun, Majestate!

Slăvit să fiți întru eternitate!

 

Citește și: Drum bun, Majestate! | MESAJUL REDACȚIEI „ROMÂNIA LIBERĂ”

 

Comentarii

loading...