15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăAldineGuvernul l-ar putea angaja pe Mowgli pentru a conduce elevii la școală

Guvernul l-ar putea angaja pe Mowgli pentru a conduce elevii la școală

Având în vedere că Plugușorul se apropie,  Ministerul Educației și Cercetării le urează elevilor la anul și la mulți ani pe problema transportului.

Este iarnă, iar animalele sălbatice, lupii și urșii sunt așteptați să iasă în calea școlarilor din zonele rurale, pentru a le verifica pachetul cu mâncare.

Astfel că, Guvernul PNL ar putea apela la Mowgli, băiatul junglei, pentru a-i învăța pe elevi să dialogheze cu jivinele.

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, l-ar putea angaja pe Mowgli consilier PR pentru elevi, având în vedere că acesta cântă oricum mai bine decât Elvis Claudiu Săftoiu.

În loc de microbuze pentru transportul elevilor, care, oricum, sunt utilizate de primari în alte scopuri, Guvernul Ludovic  Orban ar putea achiziționa liane pe care elevii să le folosească pentru a se deplasa de la domiciliu spre unitatea  de învățământ la care sunt înregistrați.

În loc de abonamentele de transport, Executivul ar putea oferi animalelor masa caldă promisă școlarilor.

 
Dacă elevii români au obținut rezultate slabe la testele internaționale, la testele de comunicare cu animalele vor fi nevoiți să își dea tot interesul, pentru a obține rezultate notabile.

De Anul Nou, la români, este foarte bine cunoscută tradiția mersului cu dansul ursului.

În această iarnă, elevii vor avea ocazia să meargă la școală cu ursul.

Este și motivul pentru care Ministerul Educației și Cercetării a renunțat la ideea de a asigura manuale pentru elevi.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă