Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bădălău, către Ciolacu: Marcele, te iubim, CĂ CA tine nu găsim!

Faptul că președintele Pro România, Victor Ponta, a împărțit C(i)olaci, în stânga și în dreapta, la congresul formațiunii sale politice de buzunar, a stârnit confuzie în rândul membrilor Partidului Social Democrat (PSD).

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

21.02.2020 - 12:14

Se pare că premierul demis și redesemnat Ludovic al II-lea Orban a avut nevoie și de o intervenție medicală, după ce i-a rămas în gât C(i)olacu aruncat de Victor Ponta în dreapta.

Dar nici în PSD situația nu este mai roz.

Baronii cu ștate vechi din rândurile social-democraților nu știu cum să mai rupă C(i)olacu, astfel încât toată lumea să fie săturată.

Așa au luat naștere conflicte și lideri cu tradiție au început să sară, unii în ritm de manea.

După diaspora, a venit rândul conducerii interimare a PSD să fie luată la manele de președintele filialei județene Giurgiu, social-democratul provenit din ograda ogrezenilor, Nicolae Bădălău.

Liderul PSD, căsătorit cu o fată din – să nu facem aluzii – Malul Spart, a adresat un mesaj, cu ritm manelistic, conducerii interimare a PSD.

“Că când văd că cioșii ăștia, că care vrea să că conducă conducerea ca calificată a partidului că care e ca cel mai mare partid care este el. E că conducerea PSD trebe să facă ca performanța să meargă. Că când văd membrii ăștia PNL că care vrea să ia ca conducerea… Păi, că care din mine, că care din tine e mai bun, să fâie șăf?”, a spus Bădălău, în maneaua, obținută, în exclusivitate de ACADEMIA CAȚAVENCU, citându-l pe Găbelu, din Lehliu Gară.

Articolul complet este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii