16.5 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

Bădălău, către Ciolacu: Marcele, te iubim, CĂ CA tine nu găsim!

Se pare că premierul demis și redesemnat Ludovic al II-lea Orban a avut nevoie și de o intervenție medicală, după ce i-a rămas în gât C(i)olacu aruncat de Victor Ponta în dreapta.

Dar nici în PSD situația nu este mai roz.

Baronii cu ștate vechi din rândurile social-democraților nu știu cum să mai rupă C(i)olacu, astfel încât toată lumea să fie săturată.

Așa au luat naștere conflicte și lideri cu tradiție au început să sară, unii în ritm de manea.

După diaspora, a venit rândul conducerii interimare a PSD să fie luată la manele de președintele filialei județene Giurgiu, social-democratul provenit din ograda ogrezenilor, Nicolae Bădălău.

Liderul PSD, căsătorit cu o fată din – să nu facem aluzii – Malul Spart, a adresat un mesaj, cu ritm manelistic, conducerii interimare a PSD.

“Că când văd că cioșii ăștia, că care vrea să că conducă conducerea ca calificată a partidului că care e ca cel mai mare partid care este el. E că conducerea PSD trebe să facă ca performanța să meargă. Că când văd membrii ăștia PNL că care vrea să ia ca conducerea… Păi, că care din mine, că care din tine e mai bun, să fâie șăf?”, a spus Bădălău, în maneaua, obținută, în exclusivitate de ACADEMIA CAȚAVENCU, citându-l pe Găbelu, din Lehliu Gară.

Articolul complet este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă