Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Numele primarului din Sibiu, gresit in actele oficiale

Numele corect al primarului municipiului Sibiu nu este Klaus Johannis, ci Klaus Iohannis, acesta din urma aparand pe toate documentele oficiale ale institutiei. Numele edilului a fost inregistrat gresit in actele de stare civila, asa incat, in ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.07.2006 - 00:00
Numele corect al primarului municipiului Sibiu nu este Klaus Johannis, ci Klaus Iohannis, acesta din urma aparand pe toate documentele oficiale ale institutiei. Numele edilului a fost inregistrat gresit in actele de stare civila, asa incat, in fapt, numele corect al edilului se scrie Iohannis, cu "I" si nu cu "J". Seful Biroului de Presa al municipalitatii, Mirela Gligore, a declarat ca functionarii de la Stare Civila au inregistrat gresit numele primarului. "In actele de stare civila, numele primarului a fost gresit inregistrat ca "Johannis". Aceasta inregistrare a fost facuta gresit fie din neatentia unui functionar al Starii Civile, fie din cauza altor motive care tineau de politica regimului comunist", a spus ea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...