Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Centru de Informare si Consiliere in Afaceri

Un modern Centru de Informare si Consiliere in Afaceri (CICA) va fi inaugurat maine, 2 iunie, in incinta Directiei Taxe si Impozite Locale Sector 4, din Sos. Oltenitei nr. 37-39. Este vorba de o colaborare in premiera intre Camera de Comert si ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.06.2005 - 00:00
Un modern Centru de Informare si Consiliere in Afaceri (CICA) va fi inaugurat maine, 2 iunie, in incinta Directiei Taxe si Impozite Locale Sector 4, din Sos. Oltenitei nr. 37-39. Este vorba de o colaborare in premiera intre Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti (CCIRB) si administratia locala. Angajatii centrului vor oferi indrumari pentru initierea unei afaceri, vor acorda consultanta de specialitate pentru infiintarea unei firme, dar si oamenilor de afaceri din sector. In acest scop, s-a asigurat o dotare cu aparatura performanta, unde solicitantii pot afla informatii necesare pentru desfasurarea unei activitati profitabile. La inaugurare vor participa Stefan D. Popa, directorul CCIRB, si primarul Adrian Inimaroiu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...