16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialBRD mizează pe pensionari

BRD mizează pe pensionari

BRD – Societe Generale a pornit o adevărată ofensivă pentru a-i atrage pe seniori. Astfel, BRD le oferă pensionarilor care aleg, până pe 30 noiembrie, să-şi încaseze pensia într-un cont deschis la BRD comi­sioane şi dobânzi prefe­renţiale la depozite şi credite.

„În desfă­şurare până la sfârşitul lunii noiembrie, promoţia BRD Senior le oferă pensionarilor care aleg să-şi încaseze pen­sia în cont deschis cu card ataşat la BRD şansa de a câştiga una dintre cele 126 de pensii oferite de bancă. În promoţie sunt incluse o gamă largă de produse şi servicii dedicate, clienţii beneficiind de comisioane 0 la încasarea lunară a pensiei, deschiderea de cont, emiterea şi reînnoirea cardului Maestro, retragerea de numerar de la ATM-urile şi POS-urile BRD, interogarea soldului la ATM-urile BRD, plata facturilor prin ATM-uri sau canalele la distanţă sau plăţile către alţi clienţi BRD, tot prin intermediul canalelor bancare la distanţă. De ase­menea, clienţii beneficiază de dobânzi preferenţiale atât la creditele de nevoi personale, cât şi la depozitele şi conturile de economii deschise la BRD”, spun reprezentanții băncii.

Ei au mai afirmat că depo­zi­tele la termen le sunt ofe­rite seniori­lor la dobânzi spe­ciale, mai mari cu 0,10% decât dobânda standard. De asemenea, contul de economii Atucont în lei beneficiază de un bonus de 0,25% faţă de dobânda standard.

Creditele de nevoi personale Expresso sunt oferite cu o reducere de 10% la dobânda fixă pentru împrumuturile de până la 68.000 de lei şi de 5% la marja indexabilă pentru creditele în valoare de până la 15.000 de euro.

Caravana „BRD Senior”, care promovează această ofertă, a trecut şi prin Cluj-Napoca. Aici, a fost premiat profesorul universitar Traian Bocu, client al Agenţiei Napoca. Premiul a venit la doar câteva zile după aniversarea zilei sale de naștere, iar profesorul, în vârstă de 69 de ani, a primit și un tort din partea băncii.

”Dorim să le mulţumim în acest fel clienţilor noştri seniori, să îi recompensăm pentru că ne-au ales şi mai ales să îi asigurăm că vom face tot posibilul să le oferim  mereu servicii bune”, a spus  Petru Petrut, director executiv adjunct al Grupului Cluj al BRD Groupe Societe Generale.  

Traian Bocu a fost premiat de conducerea BRD

Cele mai citite

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă