A inceput cearta pentru putere in PSD Alba

- Politicienii din acest partid se incaiera pentru postul de subprefect.Intrarea PSD la guvernare reprezinta o veritabila mana cereasca pentru oragnizatia din Alba, aflata intr-o situatie foarte proasta din toate punctele de ...

Share

Dorin Timonea 0 comentarii

19.12.2008 - 00:00

- Politicienii din acest partid se incaiera pentru postul de subprefect.

Intrarea PSD la guvernare reprezinta o veritabila mana cereasca pentru oragnizatia din Alba, aflata intr-o situatie foarte proasta din toate punctele de vedere. Reprezentantii organizatiei au fost nevoiti sa se mute intr-un sediu mai mic, din cauza chiriei foarte mari solicitate de proprietarul cladirii in care si-au desfasurat activitatea in ultimii 15 ani. De asemenea, conturile organizatiei sunt aproape goale, ceea ce inseamna ca liderii acesteia gasesc cu greutate resurse financiare pentru achitarea serviciilor de la sediul judetean. Toate aceste probleme par sa se rezolve in viitorul apropiat prin instrarea la guvernare si "acapararea" unor functii. Pana atunci insa, presedintele organizatiei, Ioan Dirzu, trebuie sa faca fata disputelor interne pentru functiile din administratie.

 

Cel mai disputat post este in prezent cel de subprefect al judetului Alba. In conditiile in care PD-L va avea functia de prefect, PSD va primi una sau ambele functii de subprefect. Cel putin 12 reprezentanti ai PSD Alba vor sa fie in conducerea Prefecturii Alba. Este vorba, in primul rand, despre candidatii care au esuat in alegerile parlamentare: Angelica Mocan, Ovidiu Jidveian, Gheorghe Pasca si Virgil Narita. Urmeaza apoi alti membri PSD Alba, mai mult sau mai putin importanti din punct de vedere a functiilor detinute in organizatie: Dorin Sandea, Liviu Octavian Rusu, Alexandru Retegan, Mihaela Mih Dehelean, Gheorghe Lazea, Daniel Breaz, Dorin Dirlosan si Cornel Murg.

Citește totul despre:

Comentarii