Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Procurorul Mihaiela Iorga, despre revocarea lui Kovesi

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a declarat că revocarea fostei şefe a DNA nu schimbă cu nimic situaţia în care se află, însă reprezintă un moment al asumării şi al recunoaşterii greşelilor, deoarece încercarea de a găsi vinovaţi acolo „unde nu se regăsesc” a vulnerabilizat statu

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 22.07.2018 - 22:20

„Revocarea doamnei procuror-şef Laura Codruţa Kovesi nu schimbă nimic în privinţa a ceea ce mi s-a întâmplat, dar e un nou început. E un moment al asumării, un moment de la care activitatea instituţiei ar trebui să continue cu recunoaşterea greşelilor, cu echilibru şi cu profesionalism. Lipsa de asumare a unor greşeli, încercarea de a căuta întotdeauna responsabili în altă parte decât acolo unde se regăsesc nu a condus decât la o vulnerabilizare a statutului procurorului şi la o creştere a neîncrederii în justiţie. Cred că ar fi păcat să trecem dintr-o extremă în cealaltă, respectiv de la negarea unor abuzuri la o generalizare care este nemeritată. Este momentul asumării”, a declarat Mihaiela Moraru Iorga, la Antena3.

 
Mihaiela Moraru Iorga, procuror DNA, este în prezent suspendată din magistratură în urma trimiterii în judecată într-un dosar instrumentat de Direcţie.

Comentarii

loading...