Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Penalităţi pentru întârzierile la lucrările de infrastructură rutieră

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat, joi, într-o emisiune TV, că ministerul a început deja să calculeze penalităţi pentru întârzieri la lucrările de infrastructură rutieră şi a cerut CNAIR să identifice motivele pentru care au avut loc aceste întârzieri.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2018 - 21:12

"Am început un proces de investigare cu privire la originea revendicărilor făcute în decursul timpului de diverşi parteneri comerciali pe deoparte, pe de altă parte am început deja să calculăm noi penalităţi şi să cer companiei (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - n.r.) şi mă bucur de un partenerat corect cu conducerea companiei de astăzi, în sensul de a identifica motivele pentru care aceste lucruri s-au întâmplat, pentru că ştiţi, percepţia mea este următoarea: s-au uitat într-un sertar sau s-a stat pe o procedură legală, răspundem la 30 de zile la o hârtie pentru autorizaţia de construcţie, mai aşteptăm 30 de zile pentru o altă hârtie, în ultimele şase luni, aceste proceduri le monitorizez la nivel de minister, cu aparatul propriu al ministerului, am oameni speciali dedicaţi care urmăresc aceste proceduri legale, astfel încât ele nu să aştepte să se petreacă în termenele de 30 de zile plus 30, astfel încât, am scurtat mult din aceste termene", a declarat Lucian Şova la Antena 3.

Potrivit oficialului, Ministerul Transporturlior va începe o serie de investigaţii privind nerespectarea termenelor contractuale şi originea revendicărilor.

"Aceste lucruri încep să le investighez: unu că la nivel de companii ne pregătim să facem noi reglementări pentru nerespectarea termenelor contractoare, iar acest lucru va produce deranj şi acest lucru va scoate la suprafaţă o serie de aspecte, pe de altă parte şi cu privire la originea şi responsabilitatea revendicărilor care sunt multe, sunt în curs şi aşteptăm multe decizii nefavorabile companiei şi mi-am propus să mă pregătesc şi cu evaluarea responsabilităţilor", a adăugat ministrul Transporturilor.

Comentarii

loading...