17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiNu sunt tensiuni între Voiculescu și Gheorghiță, doar discuții, susține ministrul Sănătății

Nu sunt tensiuni între Voiculescu și Gheorghiță, doar discuții, susține ministrul Sănătății

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, respinge ideea că ar exista tensiuni între el și medicul Valeriu Gheorghiță, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea anti – Covid.

Ministrul a oferit această dezmințire, miercuri, ca răspuns la întrebarea unui jurnalist. Potrivit unor surse neoficiale, între Valeriu Gheorghiță și Vlad Voiculescu ar exista divergențe, care au ajuns până la punctul în care Valeriu Gheorghiță s-ar fi plâns premierului Florin Cîțu și ar fi anunțat chiar că vrea să demisioneze de la conducerea Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea.

“Evident că sunt discuţii, evident că încercăm să îmbunătăţim lucrurile şi, da, nu este nimic secret, dar nici gând să existe tensiune între mine şi premier sau între mine şi Valeriu Gheorghiţă”, a susţinut ministrul Vlad Voiculescu.

“Nu există absolut nicio tensiune. Există discuţii şi există un grup de oameni care au încredere unii în alţii şi care discută cât se poate de deschis despre probleme şi există probleme şi problemele acestea trebuie rezolvate”, a mai explicat ministrul, fără a preciza care sunt problemele ce se discută între el și Gheorghiță.

Cu o zi înainte, marți, colonelul dr. Valeriu Gheorghiță fusese întrebat, într-o conferință de presă, tot despre eventualele disensiuni dintre el și ministrul Voiculescu. Doctorul Gheorghiță a răspuns că știe despre informațiile apărute în spațiul public dar că aceste informații nu sunt adevărate.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă