Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

La Caracal, au reînceput căutările în casa lui Gheorghe Dincă

Căutările de probe noi în casa lui Gheorghe Dincă au fost reluate sâmbătă dimineaţă. Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenţionează să o vândă.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

10.08.2019 - 11:41

Anchetatorii au revenit, sâmbătă dimineaţă, la „casa groazei” din Caracal, pentru a continua căutarea de noi probe. De asemenea, la Poliţia Caracal continuă audierile martorilor.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spunea, la Caracal, că Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenţionează să o vândă. 

„A zis <Ah ce frumos că-mi faceţi curat, că tot vreau să-mi vând casa>. Şi casa, zice, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!", spunea apărătorul.

Avocatul afirmă că Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, ar fi vrut să-şi ia o rulotă, cu care să umble prin ţară.

„Este evident ca era obsedat de sex. Şi a fost fixat şi în prezenţa unor femei. Una din căutarile lui pe Google erau maşinile rulotă. Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activităţile infracţionale, voia să facă un tur al ţării, să-şi ia casa în spinare şi presupun să facă lucruri infracţionale prin toată ţara", declara Tonel Pop, conform Mediafax.

Comentarii

loading...