Un avion neidentificat s-a prăbușit în largul coastei de vest a Myanmarului

Un oficial de rang înalt din cadrul Departamentului pentru Aviaţie Civilă din Myanmar (Birmania) a declarat că o "aeronavă neidentificată" s-a prăbuşit în mare, în largul coastei de vest a ţării, iar autorităţile încearcă să o localizeze.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.10.2016 - 12:42

Un oficial de rang înalt din cadrul Departamentului pentru Aviaţie Civilă din Myanmar (Birmania) a declarat că o "aeronavă neidentificată" s-a prăbuşit în mare, în largul coastei de vest a ţării, iar autorităţile încearcă să o localizeze, relatează vineri Reuters citată de Mediafax.

"Singurul lucru pe care îl pot spune sigur în acest moment este că nu este un avion al companiilor nostre aeriene, din ce am verificat până acum", a declarat oficialul Tin Maung Ni.

Acesta a spus că autorităţile aviatice au fost alertate de către surse regionale despre accidentul care, potrivit unor informaţii neconfirmate deocamdată, a avut loc vineri dimineaţa.

Tin Maung Ni a spus, de asemenea, că nu există informaţii că ceva ar fi în neregulă la vreo companie care operează în larg în regiune sau care survolează Myanmarul.

Citește totul despre:

Comentarii