Primarul Londrei, despre o vizită a lui Donald Trump în Marea Britanie: Are politici pe care mulți le resping. Nu este potrivit ca Guvernul să întindă covorul roșu

Primarul Londrei, Sadiq Khan, s-a declarat, luni, împotriva unei vizite a președintelui american Donald Trump în Marea Britanie.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

17.07.2017 - 23:32

Primarul Londrei, Sadiq Khan, s-a declarat, luni, împotriva unei vizite a președintelui american Donald Trump în Marea Britanie, informează CNN.

„O vizită de stat este diferită de o vizită normală, iar într-un moment când preşedintele american are politici pe care mulţi le resping în ţara noastră, nu sunt sigur că este potrivit ca guvernul nostru să întindă covorul roşu”, a spus primarul londonez. 

 

Casa Albă a confirmat săptămâna trecută că vizita de stat a preşedintelui american va fi amânată până în 2018. Această amânare are loc din cauza îngrijorărilor cu privire la organizare de proteste masive împotriva venirii preşedintelui Trump în Marea Britanie.

Luna trecută, preşedintele Trump și primarul Londrei, Sadiq Khan, s-au criticat reciproc. Liderul de la Washington l-a catalogat drept patetic pe primarul londonez. 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...