VIDEO. Nou bilanț al incendiului din Londra: Cel puțin 79 de persoane au murit sau sunt date dispărute

Cel puțin 79 de persoane au murit sau sunt date dispărute, ca urmare a incendiului care a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri, la un bloc din vestul Londrei, a anunțat Poliția.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 19.06.2017 - 14:52

Cel puțin 79 de persoane au murit sau sunt date dispărute, ca urmare a incendiului care a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri, la un bloc din vestul Londrei, a anunțat Poliția, luni, potrivit CNN.

Dintre cei 79, doar cinci au fost identificați oficiali, a pus comandantul Poliției Metropolitane, Stuart Cundy. Identificarea este foarte dificilă, din cauză că este necesară verificarea amprentelor dentare, victimele fiind din diferite țări.

Oficialul britanic a mai spus că alte cinci persoane care erau date dispărute au fost găsite și se află în siguranță.


Citește și:  FOTO + VIDEO. Calvarul de la Londra. Oamenii s-au aruncat pe geam, ca să scape de flăcările care au mistuit clădirea cu 27 de etaje. Martoră: Ori săreau cu copiii, riscând să se rănească, ori rămâneau înăuntru, așteptând să moară

Mai multe persoane au murit și peste 50 au fost rănite, în noaptea de marți spre miercuri, după ce un bloc cu 27 de etaje a fost cuprins de flăcări. Este posibil ca mulți rezidenți să fie blocați încă înăuntru, deși clădirea riscă să se prăbușească, scrie Daily Mail. Totodată, locuitorii susțin că alarmele de incendiu nu s-ar fi declanșat, iar mai multe persoane ar fi sărit pe geam, pentru a se salva, în timp ce alții au făcut frânghii improvizate, sperând că vor putea ajunge la sol.

Cel puțin șase cetățeni marocani figurează printre victimele incendiului de la Grenfell Tower, a anunțat sâmbătă Ministerul de Externe de la Rabat. Presa marocană a relatat vineri despre decesul celor cinci membri ai familiei El-Wahaby, printre care trei copii cu vârste de opt ani, 15 ani și 21 de ani. 

Aproape 600 de persoane locuiau în imobilul cu 120 de apartamente situat în districtul North Kansington, din vestul Londrei, care a ars în noaptea de 13 spre 14 iunie.


Citește și:  VIDEO+FOTO. Incendiu într-un bloc cu 27 de etaje din Londra. Operațiunea de stingere a flăcărilor ar mai putea dura cel puțin 24 de ore. Șase persoane au murit și 64 au fost rănite, dintre care 20 sunt în stare critică. Există încă oameni prinși în interior

200 de pompieri intervin, începând din noaptea de marți spre miercuri, la un incendiu uriaș care a distrus un bloc de locuințe cu 27 de etaje din vestul Londrei, au anunțat serviciile de prim-ajutor.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...