15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO şi FOTO. Halep, ovaţionată de mii de spectatori pe Arena Naţională

VIDEO şi FOTO. Halep, ovaţionată de mii de spectatori pe Arena Naţională

Îmbrăcată în echipament de joc, alb, campioana a intrat pe teren pe melodia We Are the Champions şi a trecut printr-un culoar pe care se aflau de-o parte şi de alta foşti campioni olimpici.

Pe un ecran au fost proiectate mesaje de la alţi campioni olimpici: Ana Maria Brânză, de la Campionatele Mondiale de scrimă de la Budapesta, Nicu Vlad, Camelia Potec, de la Campionatele Mondiale de nataţie din Coreea de Sud, Laura Badea, Nadia Comăneci, de la academia lui Bart Connor, iar cei peste o sută de copii din jurul fostei gimnaste au strigat în limba română “Bravo Simona!”

Prezentator al evenimentului a fost Andi Moisescu, iar imnul României a fost interpretat de Andra.

„E seara noastră, nu doar a mea. Le mulţumesc tuturor care mi-au transmis mesajele video. E o onoare să fiu aici. O parte din acest trofeu îl dedic mamei mele, a fost visul ei să câştig la Wimbledon. Mulţumesc familiei, tuturor antrenorilor…de la patru ani şi jumătate am avut cei mai antrenori, fiecare a pus o cărămidă carierei mele. Îi mulţumesc lui Ilie Năstase şi domnului Ţiriac, sfaturile sale sunt foarte importante. Mulţumesc României, sper să trăiesc aici toată viaţa”.

“E al ţării acest trofeu, în primul rând. E o seară foarte specială pentru mine, vă mulţumesc că aţi venit. Să ne bucurăm şi să ne gândim că mai pot fi astfel de zile”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc. Halep a cucerit anultrecut turneul de la Roland Garros.

 Sursa streaming: Treizecizero.ro

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă