Gabriela Firea a fost la Poliţie să vadă cum se monitorizează video Piaţa Victoriei

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a postat, sâmbătă, mai multe fotografii, pe contul său de Facebook, în care apare alături de viceprimarul Aurelian Bădulescu la Poliţia Locală, acolo unde se monitorizează video, printre altele, şi protestul din Piaţa Victoriei.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

10.08.2019 - 15:56

"Weekend plin de evenimente in Capitala! 17 la numar, sute de mii de persoane participante. Pe monitoarele Politiei Locale a Municipiului Bucuresti se observa, deja, pregatirile?", a scris Gabriela Firea, informează Mediafax.

Primarul general a postat mai multe fotografii de la Poliţia Locală în care apare ea alături de viceprimarul Aurelian Bădulescu şi mai mulţi angajaţi ai Primăriei.

Vineri, primarul general anunţa că se va afla în Bucureşti în intervalul 8-11.08.2019 şi că va fi la Primăria Capitalei în toată această perioadă, exercitându-şi toate atribuţiile. Gabriela Firea preciza că delegarea unor atribuţii către viceprimarul Aurelian Bădulescu este doar una dintre componentele necesare bunei gestionări, la Primăria Capitalei, a celor 17 evenimente publice care urmează să aibă loc în intervalul 8- 11 august, în zone centrale din Capitală, printre care marşul şi mitingul din Piaţa Victoriei.

Consilierul PNL Ciprian Ciucu a anunţat iniţial că primarul general, Gabriela Firea, şi-a delegat atribuţiile către viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, pentru zilele de 8 -11 august.

Comentarii