Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iată adevărul! Află ce ce nu dormim bine când e lună plină

Cercetătorii americani au demonstrat că şi atunci când nu vedem luna sau atunci când nu ştim că aceasta se află în formă plină pe cer, ne influnţează şi dăunează somnului. Aceştia au monitorizat în ...

Share

lyla.ro 0 comentarii

16.10.2013 - 08:46

Cercetătorii americani au demonstrat că şi atunci când nu vedem luna sau atunci când nu ştim că aceasta se află în formă plină pe cer, ne influnţează şi dăunează somnului.

Aceştia au monitorizat în mod special activitatea cerebrală şi hormonii eliminaţi în acea perioadă.

Se pare că ciclul lunar influenţează foarte mult somnul atât la oameni cât şi la animale.

Atunci când este luna plină activitatea cerebral care influenţează somnul, este diminuată cu până la 35% faţă de această activitate în perioada în care pe cer nu se află luna plină.

Citeşte mai multe pe site-ul www.lyla.ro

Citește totul despre:

Comentarii

loading...