Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Compartiment pentru relatiile cu Moldova

La Institutul National de Administratie s-a constituit un Compartiment pentru relatia cu Moldova si spatiul sud-est european. Acest compartiment este coordonat de un expert cu dubla cetatenie (romana si moldoveana), doctorand al Academiei din ...

Share

Romulus Cristea 0 comentarii

02.06.2005 - 00:00
La Institutul National de Administratie s-a constituit un Compartiment pentru relatia cu Moldova si spatiul sud-est european. Acest compartiment este coordonat de un expert cu dubla cetatenie (romana si moldoveana), doctorand al Academiei din Chisinau, absolvent al unor programe universitare romanesti. Din acest compartiment fac parte si trei interni selectionati de INA in cadrul Programului de internship organizat de Asociatia "Pro democratia", foarte buni cunoscatori de engleza, franceza si rusa, acestia fiind studenti de exceptie din Republica Moldova, care beneficiaza de bursele oferite de Guvernul Romaniei.
"In contextul orientarii pro-europene a guvernantilor moldoveni si al prioritatilor Romaniei in planul politicii sale externe, conducerea Institutului National de Administratie acorda asistenta de specialitate omologilor de la Chisinau, parteneriatul cu Academia de Administrare Publica devenind prioritar pentru INA. Recent, s-a finalizat cu succes, dupa mai putin de o luna de dezbateri, negocierea unui protocol de colaborare cu institutia omoloaga de la Chisinau - Academia de Administrare Publica (AAP) de pe langa presedintele Republicii Moldova", a declarat Bogdan Draghici, director adjunct INA.

Citește totul despre:

Comentarii