21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăȘtirile zileiExplozie la Râmnicu Vâlcea. Trei blocuri afectate și 17 mașini avariate

Explozie la Râmnicu Vâlcea. Trei blocuri afectate și 17 mașini avariate

O mașină a explodat la Râmnicu Vâlcea, marți după-amiază. Distrugerile făcute de suflul deflagrației sunt impresionante: 3 persoane au fost rănite, 17 mașini avariate, geamuri sparte la apartamentele din trei blocuri.

În urma exploziei dubiţei, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale – două fiind transportate la spital (un bărbat – şoferul autovehiculului – şi o femeie) şi una (un bărbat care a suferit un atac de panică) fiind asistată la locul incidentului.

 
În dubiţa care a explodat şi a ars se aflau un tub de oxigen şi unul de acetilenă, însă acestea nu au explodat. Ele au fost închise şi au fost predate poliţiei.

Autovehiculul în interiorul căruia s-a produs deflagraţia aparţine unei societăţi care se ocupă cu întreţinerea instalaţiilor de alimentare cu gaz metan.

 

Explozia s-ar fi produs în momentul în care ar fi fost acţionat sistemul de închidere a uşilor maşinii.

În acest caz, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă.

Cele mai citite

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...
Ultima oră
Pe aceeași temă