14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiExplozie la Râmnicu Vâlcea. Trei blocuri afectate și 17 mașini avariate

Explozie la Râmnicu Vâlcea. Trei blocuri afectate și 17 mașini avariate

O mașină a explodat la Râmnicu Vâlcea, marți după-amiază. Distrugerile făcute de suflul deflagrației sunt impresionante: 3 persoane au fost rănite, 17 mașini avariate, geamuri sparte la apartamentele din trei blocuri.

În urma exploziei dubiţei, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale – două fiind transportate la spital (un bărbat – şoferul autovehiculului – şi o femeie) şi una (un bărbat care a suferit un atac de panică) fiind asistată la locul incidentului.

 
În dubiţa care a explodat şi a ars se aflau un tub de oxigen şi unul de acetilenă, însă acestea nu au explodat. Ele au fost închise şi au fost predate poliţiei.

Autovehiculul în interiorul căruia s-a produs deflagraţia aparţine unei societăţi care se ocupă cu întreţinerea instalaţiilor de alimentare cu gaz metan.

 

Explozia s-ar fi produs în momentul în care ar fi fost acţionat sistemul de închidere a uşilor maşinii.

În acest caz, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă.

Cele mai citite
00:01:06

Indonezia: O nouă erupție a Muntelui Ruang și închiderea unui aeroport internațional învecinat

Muntele Ruang, un vulcan din nordul Indoneziei, a erupt de mai multe ori marți, conform Agenției de Vulcanologie a arhipelagului, provocând evacuări, închiderea unui...

Un nou pod rutier între România și Ucraina, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul Marcel Ciolacu ar putea aproba, în şedinţa de azi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa,...
Ultima oră
Pe aceeași temă