Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu răspunde acuzației că s-a băgat peste rând la Roșia Montană: Am vizitat muzeul cu grupul

Călin Popescu Tăriceanu, liderul Senatului, respinge acuzația că ar fi intrat înaintea altora pentru a vizita muzeul de la Roșia Montană.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.08.2017 - 11:46

Călin Popescu Tăriceanu, liderul Senatului, respinge acuzația că ar fi intrat înaintea altora pentru a vizita muzeul de la Roșia Montană.

Tăriceanu a susținut, joi, că această acuzație, pornită de la o înregistrare video postată pe Internet, a fost de fapt o manipulare.

"Muzeul se vizitează în grupuri de persoane. Numărul persoanelor este stabilit de organizatori şi de reprezentanţii muzeului. Astfel că, am aşteptat şi noi, împreună cu ceilalţi turişti pentru ca grupul precedent să termine vizita, înainte de a începe turul grupului din care am făcut parte. Aşadar, am vizitat muzeul odată cu grupul din care făceam parte, nu înaintea altcuiva", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.


Potrivit unor imagini filmate de o persoană care se afla la muzeu, șeful Senatului ar fi fost apostrofat de oamenii care așteptau la rând. Oamenii ar fi fost nevoiți să aștepte să intre în muzeu până când grupul cu care venise șeful Senatului și-a terminat vizita.
O persoană i-a reproșat lui Tăriceanu că „e bătaie de joc”.

Citește totul despre:

Comentarii